Κουτσομιχάλη Μαργαρίτα

Γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα και μένει μόνιμα στο Μαρούσι. Έχει σπουδάσει Θεατρολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος πτυχίου Proficiency με επίσημη άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος. Η Μαργαρίτα υπήρξε μαθήτρια του σχολείου μας οπότε είναι ένας άνθρωπος για του οποίου το γνωστικό επίπεδο μπορούμε να εγγυηθούμε προσωπικά. Επιπλέον δουλεύει μαζί μας ήδη από το 2009 παρακολουθώντας ταυτόχρονα επιμορφωτικά σεμινάρια και έτσι έχει εντρυφήσει στη μεθοδολογία μας και τον τρόπο προσέγγισης και σωστής αντιμετώπισης των μαθητών. Το 2013-2014 έμεινε στην Περούτζια της Ιταλίας προκειμένου να ολοκληρώσει τις σπουδές της και στον τομέα των Ιταλικών και έτσι να αποκτήσει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και για τη διδασκαλία της Ιταλικής Γλώσσας.

Γιαχνάκη Κατερίνα-Νεκταρία

Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι πτυχιούχος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από φοιτήτρια κιόλας εργάζεται διδάσκοντας με επιτυχία τη γαλλική γλώσσα σε μαθητές όλων των επιπέδων. Συγχρόνως ενημερώνεται σε τακτά διαστήματα σχετικά με τις όποιες αλλαγές προκύπτουν στο πεδίο διδασκαλίας και εξετάσεων της Γαλλικής Γλώσσας ενώ έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια με θέμα τη διδασκαλία μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες, την τεχνολογία και εκπαίδευση και το νευρογλωσσολογικό προσανατολισμό (NLP). Από το 2007 κατοικεί μόνιμα στα Μελίσσια με το συζυγό της και το παιδί τους. Έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν με το Κέντρο μας άρα είναι άνθρωπος και εκπαιδευτικός στον οποίο έχουμε εμπιστοσύνη.

Σταμογιαννόπουλος Κωσταντίνος

Γεννήθηκε το 1982 στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας ολοκληρώνοντας εκεί τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Στη συνέχεια σπούδασε Φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκτοτε διδάσκει τη Γερμανική γλώσσα προετοιμάζοντας με επιτυχία μαθητές κάθε επιπέδου. Εργάζεται και ως αξιολογητής - διορθωτής στις εξετάσεις του κρατικού πιστοποιητικού γλωσσομάθειας και στον Αυστριακό φορέα OSD. Συμμετέχει ανελλιπώς σε επιμορφωτικά σεμινάρια και σεμινάρια ειδικής αγωγής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι παντρεμένος και ζει μόνιμα στο Αιγάλεω. Δουλεύει μαζί μας ήδη από το 2004.